Yrtti tuorejuusto cannelonit
Canneloneja
Mozarellaa
Yrtti tuorejuustoa
Maustamatonta Philadelphiaa
Tuoretta basilikaa
Puolikas chili
Tomaattikastike
Juuston jämät kaapista
Suolaa
Pippuria
Aromisuolaa
Valkosipulirouhetta
Sekoita koko paketti yrtti tuorejuustoa ja puolikas paketti Philadelphiaa kulhossa sekaisin ja lisää joukkoon hienonnettu chili ja silputtu basilika. Murskaa kokonainen mozzarella käsissä pieneksi muruksi ja sekoita muun täytteen matkaan. Lisää lopuksi mausteet oman maun mukaan, kuitenkaan ylimaustamatta koko systeemiä että tuorejuusto ja mozarella maistuu namisti täytteessä. HUOM! Chilin tarkoitus on VAIN tuoda makua! Ei tulisuutta! Tuliset cannelonit ovat sitten aivan toinen lukunsa, kun nyt taas haetaan lempeitä makuja. Kyllä mie niitä tulisiakin ruokia teen aikanaan. ;) Kun täyte on valmis voit täyttää cannelonit kahdella lusikalla täyteen herkkumössöä ja laittaa ne uunivuokaan. Kaada päälle tomaattisoosi ja raasta juuston jämät ja iske n. 200 asteiseen uuniin 25 minuutiksi.
Täydellinen lampaan file ja pehmeän kermainen punaviini-valkosipulikastike
Lampaan filettä valmiissa valkosipulimarinadissa
Punaviiniä
Kermaa
Tilkkanen vettä
Tiraus limen mehua
Suurustetta
Liha fondi
Pippuria
Suolaa ei kyl tähän hässäkkään tarvita YHTÄÄN! No huh! Oli aika tymäkkää kun maistoin pohjaa jossa oli fondi, punkku ja marinadi.. :D Mutta systeemi on tosi yksinkertanen. Laita osa marinadista kattilaan, lisää punkkua oman maun mukaan (itse laitoin aika reilusti Bare Foot kyykkis punkkua), fondi, vesi (n. 3 rkl) ja kerma sekä mausteet. Anna kiehahtaa ja maistele ENNEN suurustamista ihan vaan sen takia et miulla on liian usein ittelle käynyt niin, et suurustamisen jälkeen maistelee ja lopulta kastike ei maistu enää kun suurukselta kun sitä alkaa olla liikaa kun nesteen määrä lisii koko ajan samoin kuin suurusteen.. :D Jos kastike on on hyvää niin suurusta ja anna muhia sen aikaa pienellä lämmöllä kun paistat lampaan. Lampaan sisälämpö kannattaa mitata että saadaan haluttu kypsyys. Itse haluan paistaa lihan mediumiksi joten sisälämmön tulisi olla tarjoiluvaiheessa n. 60 astetta. Siitä sitten ylös tai alas miten kypsää haluaa kebab eläimestään.
Kun cannelonit, soosi ja lammas on valmista nii sit on enää yks ja oikeestaan se paras homma tehtävänä. SYÖMINEN! Mums! Meikkis lähtee tekeen just sitä nyt! :) Palailen asiaan hobittilan puolelta ens viikolla. Ai niin ja sori kun en juurikaan käytä mittoja ohjeissa! Oon tosi huono mittailemaan kokatessa. Se on yleensä sillain "vähän tuosta ja liraus tästä ja ripsaus kolmannesta" :D. Iso kolo kuittaa!
-Sopuli
Canneloneja näyttää olevan hirveesti kun ne on etualalla mut ei
niitä oikeesti ihan noin paljoa ollut.. :D
Nam, nam !
VastaaPoista