Tänään siis tarjolla isossa kolossa:
Juustonaksu kanaa, bataatti-kookos vuoka sekä tomaatti-mozarella-avokado salaatti. :)
Bataatti-kookos vuoka:
2 Pientä tai 1 iso bataatti
2 pientä purkkia kookoskermaa
1 dl vettä
Voita
Suolaa ja pippuria
Kuori ja siivuta bataatti melko ohuksia ja kerrosta vuokaan. Jokaiseen kerrokseen laita suola, pippuri ja kookoskerma loraus. Muhita 200 asteisessa uunissa n. 45-60 min tai kunnes bataatit ovat kypsiä ja sopivan pehmeitä.
Juustonaksukana:
Broilerin maustamattomia filee pihvejä
Taffelin juustonaksuja (VAIN taffelit käy!)
Maissi jauhoa
Vehnäjauhoa
Kananmuna
Korppujauhoa
Riisiviini etikkaa
Suolaa
Murskaa juustonaksut kupissa ja lisää joukkoon hieman korppujauhoa jotta muuten aika tahmea juustonaksu murska irtoaa toisistaan. Lisää myös hyppysellinen suolaa jos kanat ovat suolattomia. Vatkaa toisessa kupissa munan rakenne rikki ja lisää tilkkanen riisiviini etikkaa. Sekoita vehnäjauhot ja maissijauhot kolmannessa kupissa sekaisin. Kanan leivitys käy niin, että pyörittelet ensin kanafileet jauhoseoksessa, sitten kananmunassa ja viimeisenä juustonaksu murussa. Sitten isket pannuun ja paistat kunnes ne ovat kullanruskeita. Laita n. 5-15 minuutiksi uuniin riippuen pihvien paksuudesta. Tarjoa sweet chili kastikkeen kanssa!
Tomaatti-mozarella-avokado salaatti
Avokado
2 kaltattua tomaattia
1 mozarella
Suolaa
Pippuria
Valkosipuli rouhetta
Pizzamaustetta / haluamaasi yrttiä tuoreena tai kuivattuna
Siivuta rehut ja mozarella ja kerrosta. Jokaiseen kerrokseen suolaa, pippuria ja valkosipulirouhetta. Päälle hieman yrttejä!
Sellaisia herkkuja tällä kertaa! Seuraavalla kerralla palaan asiaan opiskelijan herkuilla kun nyt on näin vähän fiinimmin aloitettu! Huomisen ison kolon sunnuntai ateriasta voin paljastaa sen verran, että jotain määkivää eläintä käytetään.. ;)
-Sopuli
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti